HISTÒRIA I TRADICIÓ

"Embotits Bondria" és una empresa familiar ubicada a la localitat d’Alforja, província de Tarragona. Els començaments es remunten a l’any 1883, des d’aquell temps fins a l’actualitat la nostra família de generació en generació ha utilitzat les seves pròpies receptes i ha desenvolupat els seus propis processos d’elaboració completament artesanals i naturals.

L’any 1978 Embotits Bondria es conforma com a empresa amb la idea de comercialitzar a major escala els productes, sense renunciar als mètodes més artesanals de producció, incorporant modernes tècniques de producció i posant en pràctica els més rigorosos controls de qualitat higiènico-sanitaris.

EL NOSTRE EQUIP HUMÀ

A Embotits Bondria som com una gran família del poble d’Alforja. Entre tots, compartim la responsabilitat de posar en mans dels nostres clients, un producte amb garantia i tradició. La inversió en la formació i superació del nostre personal, les millores de les condicions laborals i l’atenció especial en el benestar de tota la nostra plantilla, evidencien el nostre interès per sentir-nos a gust amb la feina que fem.

INSTAL·LACIONS I EQUIPAMENTS

Durant aquests anys a Embotits Bondria ens hem inclinat per combinar els antics mètodes tradicionals d’elaboració amb l’última tecnologia del mercat, aprofitant els seus avantatges sense trair el nostre arrelament per lo artesanal. Per això no escatimem recursos en la millora de les nostres màquines i equipament.

Les nostres instal·lacions també són objecte constant de millores ja sigui procurant adaptar-nos a noves normatives, o per millorar les condicions laborals.

La nostra matèria primera prové fonamentalment de centres de criança propis, encara que també escollits acuradament d’altres proveïdors, i és sotmesa a controls sanitaris en laboratoris contractats. La utilització d’espècies de primera qualitat amb correcta curació, o en el nostre propi assecador 100% natural ubicat a Alforja, o per pernils en altres assecadors contractats a Terol i Girona, són la combinació perfecta per a l’obtenció dels nostres productes.

SEGURETAT ALIMENTÀRIA

A Embotits Bondria som conscients de la importància que els actuals consumidors li confereixen a les normes de seguretat alimentària i per això dediquem a aquest tema la nostra màxima atenció. El nostre departament de qualitat treballa contínuament de acord a sofisticats programes de control, en concordança amb les normes europees i la Direcció General de la Salut Pública.

MEDI AMBIENT

La nostra empresa és pionera en el sector, ha rebut l’actual llicència mediambiental. Per això es requereix el compliment d’estrictes normatives, en els diferents paràmetres de la nostra activitat: fabricació, refrigeració, manipulació, envasat, així com el reciclatge dels subproductes i residus de la nostra producció.