DISTRIBUCIÓ

El nostre servei de distribució al client és un dels nostres principals avantatges competitius. Aconseguir un sistema de repartiment diari i eficaç sempre ha estat una de les nostres grans preocupacions, ja que és l’única manera d’oferir als consumidors un producte realment fresc.

Per això a Embotits Bondria, comptem amb una àmplia flota de vehicles propis, equipats i condicionats amb les més modernes tecnologies de conservació i refrigeració d’aliments. Tenim vehicles amb capacitats des d’un 500 Kg fins a les 3 tones de pes net, els quals ens aporten flexibilitat i optimització dels recursos energètics.

A Embotits Bondria cobrim amb la nostra flota de vehicles les províncies de Tarragona i Barcelona, i fins hi tot podem estendre’ns una mica més enllà d’aquests límits geogràfics. Per a comandes que excedeixen aquests límits, recorrem a empreses associades, les quals gaudeixen de tota la nostra confiança.

Els nostres repartidors comencen les seves rutes a la matinada, per garantir d’aquesta manera, la presència dels nostres productes en qualsevol dels nostres punts de venda, amb la màxima frescor possible.

ON PODEM COMPRAR

Els Embotits Bondria són a la venda en diferents carnisseries, restaurants, o qualsevol altre establiment comercial. Algunes de les xarcuteries més selectes de Barcelona comercialitzen els nostres productes. A la xarxa de carnisseries Bonet i Fills trobarà tota la nostra gamma de productes.

Si vol informació sobre el centre més proper on adquirir productes nostres li preguem que s’hi posi en contacte com més aviat millor. Pot fer-ho trucant al nostre tel. 977 81 62 59 d’informació al client o bé mitjançant un formulari a la nostra pàgina de contacte.

COMANDES EN LÍNIA

Els Embotits Bondria també es poden demanar fent la comanda en línia, vostè només ha d'omplir el formulari de comandes en línia per tal de que ens arribi i li respondrem el més abans possible!

També té la opció de poder demanar-ho per Whatsapp