Bacó sec
Bacó sec
Peça sencera de cansalada viada assecada de manera natural. Es ven sencer en peces unitàries d’entre 0’7 i 1’25 kg. Pot estar envasat al buit. Consumir preferentment abans de 45 dies des de la seva elaboració.
Centres de pernil
Centres de pernil

Els centres els elaborem desossant els nostres pernils, d’aquesta forma queden uniformes i són fàcils de manipular. Es venen de forma individual o en mitges peces, també el podeu trobar llescat en sobres envasats al buit amb un pes de 200 g. Consumir preferentment abans de 120 dies des de la seva elaboració.

Xoriço extra
Xoriço extra

Elaborat amb carn magra i cansalada viada de porc picada, amanit amb el millor pebre vermell de la Vera i assecat de forma natural a Alforja. Embotit en budell natural de porc tipus tombat, d’un diàmetre de 34/36 mm, en peces d’entre 250 i 300 g. També el pots trobar embotit en budell de vedella d’un diàmetre de 50/55 mm amb un pes d’entre 400 i 500 g. Es ven a granel en cubetes de plàstic protegides o en bosses individuals envasades al buit. Consumir preferentment abans de 45 dies des de la seva elaboració.

Pernil curat
Pernil curat

El nostre pernil és especial, seleccionem els millors per fer una curació natural de 12 mesos a la comarca d’Osona. Es ven de forma individual amb un pes d’entre 6’80 i 8’50 kg. Consumir preferentment abans de 120 dies des de la seva elaboració.

Secallona
Secallona

La nostra secallona es caracteritza per estar feta amb les millors parts del porc i condimentada amb pebre asiàtic. Té poc greix i s’asseca de forma natural a Alforja. Embotida en budell natural de porc d’un diàmetre de 34/36 mm, en peces d’entre 250 i 300 g. Es ven a granel en cubetes de plàstic protegides o en bosses individuals envasades al buit. Consumir preferentment abans de 45 dies des de la seva elaboració.

Sobrassada
Sobrassada

La nostra sobrassada està feta amb les millors carns del porc i condimentada amb diferents espècies. Té un gust sorprenent en ser assecada de forma natural a Alforja. Embotida en cec intestinal de porc en peces d’entre 750 i 900 g. També la pots trobar embotida en budell natural de vedella tipus cular amb un diàmetre de 50/55 mm, amb un pes d’entre 250 i 350 g. Es ven a granel en cubetes de plàstic protegides o en bosses individuals envasades al buit. Consumir preferentment abans de 45 dies des de la seva elaboració.